x تبلیغات
mehrmandegar

اهدای بیش از ۱۲ هزار جهیزیه به جوانان توسط خیرین ازدواج

 اعظم کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با توضیح در خصوص اقدامات انجام شده توسط معاونت جوانان و دفتر توسعه اجتماعی جوانان در سال ۹۹، برای افزایش و تسهیل ازدواج گفت: وزارت ورزش و جوانان با استناد به سیاست‌های کلی خانواده، سیاست‌های کلی جمعیت و (بند ج) ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه، به عنوان متولی اصلی در آموزش‌های قبل از ازدواج و همکار در آموزش‌های حین و بعد از ازدواج تعیین شده است. به همین منظور نیز در راستای حمایت از ازدواج جوانان اقدامات آموزشی، مشاورهای و فرهنگی را با رویکرد ارتقا آگاهی‌های جامعه جوان، توانمندسازی جوانان، تقویت نهاد خانواده و فرزندآوری و افزایش جمعیت انجام داده است.

وی ابراز داشت: در همین راستا نیز در طول این مدت برای ۱۰۰ مرکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده مجوز صادر شده است.

کریمی افزود: به علاوه در پویش ازدواج جوانان با همراهی خیران در دوران کرونا، بیش از ۱۲ هزار جهیزیه اهدایی برای جوانان تهیه شده است.

وی با اشاره بر ارائه خدمات مشاوره‌ای رایگان به جوانان و زوجین جوان و خانواده گفت: در سال ۹۹ به بیش از ۱۱ هزار نفر به صورت حضوری توسط مراکز تخصصی مشاوره خدمات ارائه شده است.

مدیر کل دفتر توسعه اجتماعی جوانان یادآور شد: به علاوه به بیش از ۳۱۵ هزار نفر متقاضی نیز خدمات مشاوره رایگان در ایام کرونا ارائه شده است.

کریمی با اشاره بر برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی قبل، حین و بعد از ازدواج به صورت رایگان عنوان کرد: در طول سال گذشته بیش از ۶۰۰۰ کارگاه آموزشی در سطح استان‌ها و شهرستان‌های کشور به ویژه در مناطق محروم و آسیب پذیر برگزار شده است.

مدیرکل توسعه اجتماعی جوانان درباره توسعه فعالیت خیرین ازدواج تصریح کرد: در این راستا نیز برای ثبت و فعال سازی مجامع خیرین ازدواج اقدام شده و دبیرخانه مجمع ملی خیرین ازدواج راه اندازی و ثبت مجمع ملی، استانی و شهرستانی نیز انجام شده است.

وی عنوان کرد: یکی دیگر از اقدامات انجام شده در راستای کمک به ازدواج موفق جوانان، توزیع بسته‌های آموزشی پیش از ازدواج توسط سمن‌ها در مناطق حاشیه نشین و محروم کشور بوده است.

مدیرکل توسعه اجتماعی جوانان درباره اقدامات انجام شده در راستای آسیب شناسی در ازدواج گفت: تحلیل و بررسی به روز آمار ازدواج و طلاق به تفکیک استان‌ها و ارسال برای مدیران کل ورزش و جوانان استان‌ها به منظور سیاستگذاری و برنامه ریزی در موضوعات مرتبط با جوانان در استان‌ها نیز از دیگر اقدامات انجام شده توسط این معاونت است.

کریمی تاکید کرد: همچنین با وزارت اقتصاد و دارایی در خصوص قانون تسهیل ازدواج جوانان و تدوین اساسنامه صندوق اندوخته ازدواج جوانان همکاری و مشارکت انجام شده تا شاهد افزایش آمار ازدواج‌ها در کشور باشیم.

مقالات بیشتر:سالن عقد شیک

کارگاه آموزشی واسطه‌گری ازدواج در دانشگاه یزد برگزار شد

 

ایسنا/یزد کارگاه آموزشی اصول و فنون مشاوره در امر واسطه‌گری ازدواج از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با همکاری ستاد ازدواج دانشجویی استان روز گذشته در تالار اندیشه دانشگاه یزد برگزار شد.

کارگاه اصول و تکنیک‌های مشاوره و ارتباط موثر ویژه واسطه‌گران امر ازدواج با هدف ترویج، ترغیب، حل گره‌های ذهنی و آسان نمودن مسیر ازدواج برای دانشجویان برگزار شد.

بر اساس این گزارش واسطه‌گران ازدواج در این خصوص تاکنون چندین کارگاه دیگر را با عناوین ترویج ازدواج، تسهیل ازدواج و تشکیل ازدواج گذرانده‌اند که پس از اتمام این دوره با حضور در دانشگاه‌های استان دانشجویان را برای ازدواج راهنمایی و کمک خواهند کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد،مدرس این دوره دکتر یوسف آخوندی از موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) بود.

مقالات بیشتر:دفتر ازدواج در نازی آباد

ممنوعیت حضور بیش از ۶ نفر میهمان در دفتر ازدواج

 

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمانشاه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل رعایت دستورهای بهداشتی به دفاتر ثبت ازدواج استان، گفت: حضور بیش از هشت نفر برای ثبت هر واقعه عقد در دفاتر ثبت ازدواج ممنوع است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،امیر بشیری  با اشاره به فعالیت ۷۰ دفتر ثبت ازدواج در استان کرمانشاه، اظهارکرد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا، قوانین خاصی به منظور رعایت  دستورهای بهداشتی در دفاتر ثبت ازدواج به استان ابلاغ شد که ما نیز طی بخشنامه‌ای آن را به این دفاتر اعلام کردیم.

او با تاکید براینکه اجرای این دستورها کماکان در دفاتر ثبت ازدواج استان ادامه دارد، گفت: طبق دستورالعملی که به دفاتر ثبت ازدواج اعلام کردیم، برای ثبت هر واقعه عقد در این دفاتر حضور بیش از شت نفر – شامل عروس و داماد، سه نفر از خانواده عروس و سه نفر از خانواده داماد – ممنوع است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمانشاه بیان کرد: گا‌ها می‌بینیم برخی خانواده‌ها این موضوع را قبول نمی‌کنند و باتوجه به اینکه تنها هشت نفر می‌توانند در مراسم عقد در دفتر ثبت ازدواج حضور داشته باشند، مابقی میهمانان بیرون از ساختمان دفتر ثبت ازدواج منتظر می‌مانند که ما قانونا نمی‌توانیم مانع از تجمع آن‌ها شویم.

او افزود: همچنین از دفاتر ثبت ازدواج استان خواسته‌ایم تا سفره‌های عقد که به شکل سنتی در این دفاتر برپا بود، برچیده شود و از پخش شیرینی و عکسبرداری نیز ممانعت شود.

بشیری در ادامه در خصوص ساعات کاری دفاتر ثبت ازدواج استان در ایام کرونا هم گفت: طبق دستورالعمل ابلاغی به استان، دفاتر ثبت ازدواج تا فروکش شدن بیماری کرونا روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ بعدازظهر می‌توانند فعالیت داشته باشند و ادامه فعالیت خارج از این ساعت تخلف محسوب می‌شود.

او بیان کرد: روز‌های پنجشنبه و جمعه هم فعالیت این دفاتر آزاد است و می‌توانند طی این دو روز هم فعالیت داشته باشند.

مقالات بیشتر:دفتر ازدواج نازی آباد

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد